COLMAR ORIGINALS

SPRING/SUMMER 2021

 Voor Lente/Zomer 2021 neemt Colmar Originals zijn meest iconische kledingstukken als uitgangspunt. Het resultaat is een collectie die coherent is aan het DNA van het merk: absoluut technisch, absoluut dynamisch, absoluut functioneel, absoluut eigentijds.

  

De collectie bestaat uit items om elke dag, bij verschillende gelegenheden en in verschillende klimaten, te dragen. Het is een lijn voor de levensgenieter, die alles uit de zomer wil halen.

Elke jas wordt gekenmerkt door strakke en eenvoudige lijnen. Het onderscheid zit ‘m in de materiaalkeuzes en aandacht voor details, deze kenmerken geven elk ontwerp definitie en een eigen identiteit. Aangevuld door functionaliteit en comfort, vertegenwoordigt elk item de ware Colmar ervaring. Iriserende grafische dessins en vervaagde prints complementeren de sfeer van de collectie en geven het geheel de juiste zomerse touch.

 Er is speciale aandacht naar de stoffen uitgegaan, waarin een stap verder wordt gezet met het gebruik van duurzame materialen. Zoals uit industrieel afval gerecyclede polyamide, een materiaal met een waterafstotende behandeling - dat een waterkolom van maar liefst 5.000 mm draagt - welke een lage impact op het milieu heeft.

De modellen variëren van de klassieke 1246 Colmar (tevens de bestseller uit de collectie), tot het stoere motorjack, het traditionele field jacket en een bodywarmer, welke altijd wel van pas komt in de zomer. De pasvormen en stoffen zijn in de lijn voor vrouwen, naar Italiaans gebruik, ultra-feminien.

Het aanbod wordt, voor een totale Colmar-look, aangevuld met T-shirts en sweatshirts van 100% biologisch katoen, onmisbare poloshirts, broeken en bermuda’s. Ten slotte brengt het merk voor mannen een collectie van badkleding, gemaakt van sneldrogende waterafstotende materialen.

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

PRESSDAYS SPRING/summer 2021