SEVYLOR PUDDLE JUMPERS

Met het gezin op vakantie naar de zee, maar kunnen de jongsten nog niet zelfstandig zwemmen? De Puddle Jumper van Sevylor is het perfecte hulpmiddel om een kind bewegingsvrijheid te bieden in en rondom het water. De Puddle Jumpers brengen namelijk de beste elementen van een zwemvest en zwembandjes samen.

De Puddle Jumper is niet zelfstandig uit te trekken, iets wat bij normale zwembandjes wel het geval is en de veiligheid niet ten goede komt. Op de rug is een aanpasbare - in maat te verstellen - gesp bevestigd en het product is eenvoudig en zonder worsteling aan en uit te trekken. Het is daarmee een praktisch hulpmiddel dat kinderen optimale bewegingsvrijheid en veiligheid biedt. 

De speelse ontwerpen dragen opvallende prints en kleuren. Niet alleen om het product extra aantrekkelijk te maken voor de kleintjes, maar het dient ook als een visueel instrument: dankzij de felle kleuren kunnen kinderen op afstand gemakkelijker in de gaten worden gehouden door hun ouders- of verzorgers. 

De Puddle Jumpers zijn aan de buitenzijde gemaakt van duurzaam en sneldrogend nylon dat niet schuurt, waar de binnenzijde is voorzien van schuim. Door dit materiaal is de drijfkracht heel hoog, daarnaast bevat het product een zelf-balancerend ontwerp. Het levert kinderen meer zelfvertrouwen in het water op, waardoor de zwemvaardigheid verbeterd kan worden. 

Een Sevylor Puddle Jumper kost € 24,99 en is geschikt voor kinderen vanaf twee tot negen jaar met een gewicht tussen de 15 en 30 kg. De betrouwbare metgezel voor waterpret!

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

PRESSDAYS FALL/WINTER 20-21