campingaz

In de zomer barbecueën veel mensen graag. Maar als je in de stad woont, met weinig buitenruimte, kan dat best een uitdaging zijn. Tover je balkon of patio met de nieuwe Campingaz Attitude tafelbarbecues om tot een ware buitenkeuken.

Haal het maximale uit beperkte buitenruimte met de stijlvolle Attitude series - nieuw in het Campingaz assortiment voor 2020. Deze twee door het Franse hoofdkantoor ontworpen modellen binnen de nieuwe Attitude tafelbarbecue reeks (Attitude 2100 EX and Attitude 2100 LX), bestaan uit gebruiksvriendelijke technologieën in combinatie met krachtige prestaties.

Het kookoppervlak, bestaande uit een gietijzeren rooster en en daarnaast een omkeerbare bakplaat, kan temperaturen van meer dan 250 graden bereiken dankzij de Blue Flame® branders en Even Temp®-technologie, terwijl het ook een efficiënt en economisch gasverbruik mogelijk maakt. Het matzwarte aluminium gegoten deksel houdt de warmte vast om ook door middel van convectie te kunnen grillen, terwijl het 5 kW vermogen en een aanzienlijk kookoppervlak van 2.100 cm2 het koken voor kleine groepen gemakkelijk maakt. De verlichte veiligheidsknoppen vertellen wanneer het gas aan staat en de intuïtieve InstaStart®-ontsteking brengt de barbecue met één druk op de knop moeiteloos tot leven.

ATTITUDE 2100 LX - € 329,99

ATTITUDE 2100 EX - € 399,99

Voor het bereiden van gevarieerde gerechten op de barbecue biedt het Culinary Modular systeem van Campingaz uitkomst. De meeste barbecues uit het Campingaz assortiment beschikken over een gietijzeren ring, die eenvoudig te vervangen is door één van handige barbecue accessoires, zo ook de Attitude-series: van de nieuwe roasting skillet tot paella-pan of pizzasteen. Barbecueën 

was niet eerder zó veelzijdig. Elk accessoire is apart verkrijgbaar, zodat een ieders kookervaring naar wens te personaliseren is. 

De nieuwe Culinary Modular Roasting Skillet is de perfecte accessoire voor op de barbecue. Deze gietijzeren pan met uitneembaar roestvrijstalen rek biedt tal van gebruiksmogelijkheden: van het braden van grote stukken vlees of zelfs een hele kip tot het maken van een apple crumble. De pan is extra diep om spatten te voorkomen en te zorgen dat de sappen behouden blijven voor sauzen. 

Als je klaar bent met koken, kun je met Campingaz’s unieke en gepatenteerde InstaClean®-systeem alle onderdelen in minder dan 60 seconden in de vaatwasser doen. De Attitude barbecues zijn voorzien van comfortabele grepen waardoor de barbecue gemakkelijk te verplaatsen is. Hierdoor heb je eenvoudig en snel je volledige buitenruimte weer beschikbaar nadat iedereen voldaan is. Bekijk hier hoe het InstaClean®-systeem werkt.

ROASTING SKILLET - € 49,99

CAMPING KITCHEN 2

De Camping Kitchen 2 is een nieuw 2-pits kooktoestel op gas van Campingaz en is perfect voor uitstapjes met het hele gezin, van een weekendje weg tot een langere vakantie. Het is een licht en draagbaar toestel met twee aanpasbare branders. Het compacte, gestroomlijnde ontwerp bespaart ruimte in een volgepakte auto en bij het opbergen thuis. Vaatwasserbestendige geëmailleerd stalen pansteunen beschermen de branders tegen de wind en kunnen elk pannen van ø24 cm dragen - ruimschoots voldoende om het gehele gezin van een heerlijke maaltijd te voorzien. En het oppervlak van dit handige kooktoestel kan met een vochtige doek of spons worden afgenomen, zodat schoonmaken aan het eind van de trip in een oogwenk gebeurd is. 

CAMPING KITCHEN 2 - € 59,99 - € 69,99

PARTY GRILL

De Party Grill® is een draagbaar kooktoestel, in compacte vorm met pandragers, grill- en bakplaat. Er zijn twee modellen verkrijgbaar die werken op gascartouches - dat maakt deze modellen extra mobiel - waar de andere twee modellen op gascilinders werken en daardoor een langere gebruiksduur hebben. De functionaliteit van het kooktoestel is breed, van de Party Grill 400 is het deksel zelfs te gebruiken als wok. De toestellen zijn gemakkelijk te vervoeren en op te bergen, dankzij de afschroefbare poten, het afsluitbare deksel en de losse onderdelen, die perfect in het kooktoestel passen. Daarnaast worden alle Party Grills® geleverd met een bijbehorende draagtas, behalve de Party Grill 200.

PARTY GRILL 400 CV - € 129,99

OVER CAMPINGAZ

Campingaz®-producten zijn het resultaat van de liefde voor kamperen en de natuur en het verlangen om te creëren en te vernieuwen. De intuïtieve en unieke, eenvoudige maar slimme oplossingen steunen op een expertise van meer dan 70 jaar. Campingaz geniet vertrouwen van generaties consumenten en barbecueliefhebbers - het logische gevolg van de productie van veilige, betrouwbare producten met een optimaal design, die nooit in de steek laten.  

Meer persinformatie pr@imagepr.nl