top of page

THE FINDS

thefinds_0675.tif

GEMSTONES

Het Amsterdamse sieradenlabel The Finds brengt een collectie passend bij het koude seizoen. Natuurlijke edelstenen zoals citrien, rookkwarts en maansteen combineren perfect met winterse kleuren. De sieraden zijn gemaakt van messing en voor extra duurzaamheid verguld met drie lagen 18 karaat goud. Dat maakt de accessoires waterbestendig en daardoor behouden ze de mooie gouden kleur en glans. 

thefinds.verguldehanger.smokeyquartz.€27,00.png
thefinds_0442.jpg
thefinds_0894.jpg
thefinds.verguldehanger.citrine.€30,00png.png
thefinds.verguldehanger.maansteen.€30,00png.png
thefinds.verguldearmband.maansteen.€49,00.png
thefinds.verguldearmband.€59,00.png
thefinds.verguldearmband.smokeyquartz.€49,00.png
thefinds.vergulderarmband.smokeyquartz.€45,00.png
thefinds.verguldearmband.gedraaid.€55,00.png
thefinds.verguldearmband.€45,00.png
thefinds.verguldearmband.€125,00.png
thefinds.verguldearmband.mat.€55,00.png

THE CREATIVES COLLECTION

The Creative’s Collection van The Finds is een uniek geheel van twaalf tijdloze ringen die heel verschillend zijn, maar toch zo ontworpen dat ze allemaal bij elkaar passen. Of je er nu drie draagt of alle twaalf tegelijk: The Creative’s Collection voelt elke dag nieuw en origineel, doordat je de vrijheid hebt om ze op gevoel en naar eigen smaak te combineren. Elke ring is door het merk ontworpen in samenwerking met ervaren vakmensen.

Ook fijn om te weten: hoewel de twaalf ringen samen een afgewogen geheel vormen, kan men ze uiteraard stuk voor stuk bestellen, of in kleinere sets - begin bijvoorbeeld met een stapelring op maat voor de wijs- of middelvinger. De prijzen variëren van €32 tot €45 per ring. 

Alle ringen uit The Creative’s Collection zijn, net als andere sieraden van The Finds, drie keer verguld met 18 karaat goud. Dat levert een laag op van in totaal 3 micron goud over een kern van solide messing, die voor stabiliteit zorgt. Op deze manier kan het merk heel verfijnde ontwerpen realiseren die toch je leven lang mooi blijven.

 

Made to wear & made to last.

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

bottom of page