THE FINDS

Re-Curate

COLLECTIE

Een ketting of armband passend bij je look, stemming of gelegenheid - met de nieuwe Re-Curate collectie van The Finds is een op maat gemaakt accessoire in een handomdraai gecreëerd. Kies een kettinkje, een clip en hanger(s) en wissel ongelimiteerd af, naar gelang je persoonlijke wensen. 

Start met de keuze voor een goudkleurig kettinkje, als basis. Ga voor een verfijnd exemplaar of voor opvallende schakels en combineer deze bij stap 2 met een cirkel- of hartvormige clip.   

De collectie bestaat uit een grote selectie stijlvolle hangers, waarmee het accessoire in stap 3 echt vorm krijgt. Zo zijn er voor een zomerse en speelse look hangers geïnspireerd op de zee: een vis, schildpad, zeester of parels in verschillende vormen voor een meer klassieke look. Er zijn edelstenen in een verscheidenheid aan kleuren - van groen en blauw tot rood of lichtroze - en voor de bohemienne onder meer een alziend oog. In stap 4 kunnen er als klapstuk kleine charms aan het meesterwerk worden toegevoegd, zoals een veertje, een maan of een gekleurde edelsteen.

Met de Re-Curate collectie van The Finds kan de drager eindeloos wisselen en keer op keer een tijdloos accessoire recreëren. Het is zo eenvoudig als één-twee-drie (plus één voor geluk!). 

 

Elk item is los verkrijgbaar vanaf € 20. De sieraden zijn gemaakt van messing en voor extra duurzaamheid verguld met drie lagen 18 karaat goud. Dat maakt de accessoires waterbestendig en daardoor behouden ze de mooie gouden kleur en glans. 

1/1

"AFFORDABLE LUXURY"

Naast sieraden, verkoopt The Finds ook raffia tassen en accessoires van Made in MadaDeze natuurlijke en lichtgewicht tassen worden in Madagascar met de hand gewoven, het duurt meer dan drie dagen om één tas te maken.  Vanaf € 120.

bags

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

PRESSDAYS SPRING/summer 2021