top of page

COLEMAN

Coleman heeft voortdurend geïnnoveerd en geëvolueerd en heeft voor altijd de manier veranderd waarop mensen van het buitenleven genieten. Vanuit een gedreven visie ontwikkelde Coleman onder meer een revolutionair slaapsysteem voor haar tenten, genaamd BlackOut Bedroom®.

 

Coleman focust zich in 2022 niet alleen op familietenten, maar ook op kampeerstoelen, slaapzakken en koelboxen. Lees verder voor een preview van het nieuwe kampeerseizoen!

LIF_205475_2011_05.jpg

De comfortabele kampeerstoelen van Coleman hebben allemaal gemeen dat ze hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid waarborgen. Met deze stabiele, ergonomische stoelen voelt men zich, waar dan ook, altijd thuis. 

Er is een breed scala aan stevige stoelen in het assortiment van Coleman te vinden. Er zijn stoelen met een hoge, maar ook met een lage leuning, of met extra padding op het zitvlak en rugleuning. Daarnaast bevatten sommige kampeerstoelen gebogen of aan te passen armleuningen - eventueel met een houder voor drankjes - en zijn er stoelen verkrijgbaar met een draagtas of handige draaglussen. Zo is er voor elke kampeerliefhebber dé perfecte stoel. 

LOTUS 

- STABILISEERT BLOEDDRUK

- SPIERONTSPANNING

- SLAAPVERWEKKENDE GEUR

MONSTERA

- LUCHTREINIGER

- VERMINDERD STRESS

- REGULEERT LUCHTVOCHTIGHEID

MARANTA

- HOUDT DE LUCHT SCHOON

- VERTRAAGD DE HARTSLAG

Of je nu met het gezin kampeert of door een extremer gebied trekt, een slaapzak is één van de belangrijkste onderdelen van een goede kampeeruitrusting. Iedere Coleman slaapzak wordt ontworpen voor de meest comfortabele overnachting vlakbij of ver weg van huis. 

De nieuwe lijn slaapzakken voor 2022 zijn vernoemd naar planten die onze rust bevorderen: de Lotus, Maranta en Monstera. De vorm van de planten zijn ook in een gestikt patroon verwerkt in de slaapzakken. De modellen Lotus en Maranta zijn verkrijgbaar in maat S, L of XL, de Monstera slaapzak alleen in maat L en XL.

LIF_2000037211_0168.jpg

Coleman's Xtreme serie is een premium lijn van high performance koelboxen, die eten en drinken lang koel houden. Dik geïnjecteerd polyurethaan (PU) vult elke kier, zodat er zich geen zwakke punten in de mate van isolatie bevinden. Deze koelboxen bevatten een lekvrije en roestvrije afvoer aan de onderzijde, om vocht gemakkelijk weg te laten lopen. Daarnaast kan men er op zitten (tot 113 kilo), zijn er enkele modellen met wielen en bevatten de deksels bekerhouders. Ook bevat het deksel extra PU isolatie.

 

De Xtreme serie is onder meer beschikbaar in de maten Wheeled 100QT (95L), 70QT (66L), Wheeled 62QT (59L), Wheeled 50QT (47L) en 28QT (26L). Of je nu in de tuin ontspant of op een lange kampeervakantie bent, met de koelboxen van Coleman belooft het een frisse zomer te worden.

LIF_2000037072_Aspen4_01___148_04.jpg

Meadowood BlackOut, Vail, Castle Pines BlackOut en Aspen. Vier ruime modellen, elk afzonderlijk uitgevoerd in drie verschillende formaten, om aan ieders kampeerwensen te voldoen. Elk van deze familietenten komt in het formaat 4, 4L of 6L.  De drie verschillende maten - 4 (oppervlak van 14.1 m2), 4L (oppervlak van 18.8 m2) en 6L (oppervlak van 25.6 m2) - bieden zo ruimte aan families en gezelschappen van allerlei groottes. 

 

Naast de BlackOut Bedrooms (verduisterde slaapcabines) van de Meadowood en de Castle Pines modellen, hebben alle tenten veel handige functionaliteiten. Zoals bevestigingsringen in alle ruimtes, om bijvoorbeeld 's avonds een lantaarn aan te hangen. En ook een handige toegangspoort voor een elektrische kabel in het leefgedeelte ontbreekt niet. Met voldoende ventilatieopeningen én een waterproof tentdoek, kan de kampeertrip niet meer stuk!

PKN_2000037072_01.jpg

MEADOWOOD 4L  BLACKOUT

PKN_2000037068_01.jpg

ASPEN 4

PKN_2000037074_01.jpg

VAIL 4L

PKN_2000037067_01.jpg

CASTLE PINES 6L  BLACKOUT

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

bottom of page