COLEMAN

Twijfel je of je kampeerspullen mee wilt nemen op jouw reis, omdat het veel ruimte én gewicht inneemt? Met een breed aanbod aan nieuwe lichtgewicht tenten biedt Coleman de oplossing voor de echte avonturiers. 

Het assortiment omvat Coleman’s ingenieuze BlackOut Bedroom®-technologie, die tot 99% van het daglicht blokkeert om ervoor te zorgen dat u niet wordt gewekt door de zonsopgang. De BlackOut Bedrooms houden de tent ‘s nachts 1° C warmer en overdag 5° C koeler. Met stabiele constructies en een duurzaam polyester ripstop buitentent met een waterkolom van 5.000 mm en polyester grondzeil (6.000 mm), zijn de tenten bestand tegen langdurig slecht weer. Perfect voor ervaren backpackers, maar ook als je voor het eerst gaat backpacken met een tent.

Om meer uit jouw reis te halen zet Coleman een aantal keuzemogelijkheden op een rijtje:

MALUTI 3 BlackOut

Deze royaal gepropotioneerde tent is geschikt voor 3 personen, de halfgeodetische vorm maakt de tent uitzonderlijk stabiel, zelfs tijdens de meest gure weersomstandigheden. De tent heeft een voortent, perfect om spullen te bewaren en met twee ingangen voor extra beschutting tegen de wind en de regen, zelfs als de windrichting veranderd. 

GEWICHT: 4 KG

MALUTI 3 BLACKOUT - € 289,99

LARAMIE 3 BlackOut

De Laramie 3 BlackOut heeft een royale tunnelconstructie die stevig staat bij harde wind en die voldoende ruimte biedt voor drie personen en al hun spullen. De voortent heeft aan weerszijden ingangen, waardoor het gemakkelijk is om de tent in en uit te gaan, ook als de windrichting verandert. Ideaal voor outdoorliefhebbers die de gebaande paden willen verlaten.

GEWICHT: 3.7 KG

LARAMIE3 BLACKOUT - € 279,99

PINGORA 3 BlackOut

De koepelconstructie van deze tent zorgt ervoor dat deze eenvoudig op te zetten is, de aluminiumstokken bieden, ondanks hun lichte gewicht, stevigheid. De tent is geschikt voor drie personen. De voortent vormt een gebruiksvriendelijke opslagruimte voor tassen en laarzen.

GEWICHT: 3.7 KG

PINGORA 3 BLACKOUT - € 259,99

BATUR BlackOut

De Batur 2 BlackOut is een lichtgewicht en windstabiele tent die ideaal is voor kampeerders die het gewicht van hun spullen zo laag mogelijk willen houden. Een langere nachtrust is mogelijk dankzij de BlackOut Bedrooms® en de zijkanten van de tent - elk met een eigen ingang - bieden opbergruimte voor de kampeeruitrusting. Het is een betrouwbare tent die beschutting tegen wind en regen verzekerd tijdens weekendtrips en slechts een gewicht van 2,4 kilo draagt. De Batur BlackOut is ook verkrijgbaar voor als 3-persoonstent. 

GEWICHT BATUR 2: 2.4 KG

GEWICHT BATUR 3: 3.3 KG

BATUR BLACKOUT 2 - € 199,99

BATUR BLACKOUT 3 - € 229,99

OCTAGON - € 349,99

OCTAGON

De Octagon biedt 360° zicht op de omgeving. Deze ruime tent biedt tal van gebruiksmogelijkheden: als luxe kampeerslaapkamer, als speelruimte voor de kinderen of als de perfecte festivaltent. En dankzij die royale leefruimte en de ingenieuze scharnierdeur is dit de perfecte tent voor een glamping-trip.

 

Verwijder de buitentent om van de Octagon een insectenvrije afgeschermde ruimte te maken, die kan dienen als gazebo voor in de tuin. De draagtas op wieltjes en de compacte afmetingen wanneer opgevouwen maakt deze tent ideaal om overal mee naartoe te nemen en op te bergen.

OCTAGO

De nieuwe OctaGo van Coleman is makkelijk in te pakken en snel op te zetten; ideaal voor een weekendtrip, een muziekfestival of om gewoon ontspannen te kamperen in de natuur. 

 

Deze fijne en compacte tent biedt tal van gebruiksmogelijkheden: als luxe kampeerslaapkamer, als speelruimte voor de kinderen of als de perfecte festivaltent. Of verwijder de buitentent om van de OctaGo een insectenvrije afgeschermde ruimte te maken voor in de tuin. 

 

Dankzij de draagtas en de beperkte afmetingen wanneer opgevouwen, kan de OctaGo gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen én eenvoudig worden opgeborgen wanneer niet in gebruik.

OCTAGO - € 199,99

CAMPING WAGON

Nu we deze zomer vooral in eigen land blijven, is de zin in een gezellige dag op het strand of een picknick in het park er niet minder op geworden. En een goede voorbereiding is het halve werk, in plaats van meerdere keren op en neer lopen naar de auto of alle spullen - in overvolle boodschappentassen die snijden in je handen - te sjouwen, kun je met de Camping Wagon van Coleman straks in één keer alles meenemen. 

Het is een oer-Hollands fenomeen: een bolderkar voor de camping, het bos, pretpark of strand. Traditioneel zijn ze groot en van hout - de Camping Wagon is daarentegen opvouwbaar en dankzij het stevige, hoogwaardige polyester, de uitneembare verstevigde bodem en het stalen frame jaar na jaar te gebruiken. Zonder problemen vervoert de Camping Wagon slaapzakken, koelboxen, sportuitrusting en zelfs een tent tot 100 kilo. De handgreep staat direct in verbinding met de as, voor een superieure besturing.

Na een lange dag is niets zo fijn als spullen snel de auto inladen, in één accordeon beweging is de Camping Wagon compact op te bergen in de bijgeleverde hoes. De Camping Wagon is een product vervaardigd uit hoogwaardige materialen, ontworpen met als hoofddoel ultieme functionaliteit, comfort en gemak, waar de reis ook naartoe gaat.

CAMPING WAGON - € 99,99

OVER COLEMAN

Coleman werd in 1901 opgericht door een gepassioneerde kampeerder. Zijn visie: om doeltreffende, simpele en veelzijdige oplossingen te ontwikkelen op het gebied van kamperen. Nu, bijna 120 jaar later, handelt Coleman nog steeds vanuit die visie. Het slaaptekort onder kampeerders was een belangrijk aandachtspunt en Coleman ontwikkelde op basis daarvan een revolutionair slaapsysteem, genaamd BlackOut Bedroom®.

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

PRESSDAYS FALL/WINTER 20-21