top of page

SEVYLOR

LIF_2000037667_Tahaa Kit™ Updated-2.jpg

Sevylor is een van ‘s werelds meest toonaangevende fabrikanten van producten voor waterrecreatie, waaronder opblaasbare kajaks. Of je nu het wilde water trotseert  of graag met het gezin rustig peddelt over een meer of langs de kust: de nieuwe Tahaa Kit kajak past bij elk avontuur op het water.

 

De Sevylor Tahaa is een lichtgewicht kajak die comfortabel plaats biedt aan twee volwassenen, waardoor hij ideaal is voor tochten op meren en binnenwateren, maar ook geschikt is voor zeekusten. De Tahaa Kit wordt geleverd met een verbeterd rugzaksysteem voor extra draagcomfort: je kunt de kano gewoon als rugzak dragen, waarmee een volgend avontuur altijd dichtbij is.

Sevylor_Tahaa Kit_2000037667_€149,99.jpg

TAHAA KIT - € 189,99

De brede vorm combineert stabiliteit en comfort op het water. De kajak bevat een geïntegreerde sproeideken op de boeg en het achtersteven om bagage veilig te houden.

De twee opblaasbare zitjes zijn eenvoudig te verstellen en te verwijderen en bieden veel comfort tijdens het peddelen. De geïntegreerde manometer 

maakt nauwkeurig oppompen mogelijk. Opblazen en leeglopen gaat eenvoudig via een Boston Valve ventiel.

De compacte kajak omvat een duurzame PVC-romp, twee pvc-zijkamers en stevige PVC I-balk constructie aan de onderzijde voor hoge stabiliteit en veiligheid op het water. 

De Tahaa Kit weegt slechts 8 kg en wordt geleverd inclusief peddels.

LIF_2000037927_2000034064_2000036896_07.jpg

Met het gezin op vakantie naar de zee, maar kunnen de jongsten nog niet zelfstandig zwemmen? De Puddle Jumper van Sevylor is het perfecte hulpmiddel om een kind bewegingsvrijheid te bieden in en rondom het water. De Puddle Jumpers brengen namelijk de beste elementen van een zwemvest en zwembandjes samen.

De Puddle Jumper is niet zelfstandig uit te trekken, iets wat bij normale zwembandjes wel het geval is en de veiligheid niet ten goede komt. Op de rug is een in maat te verstellen gesp bevestigd en het product is eenvoudig en zonder worsteling aan en uit te trekken. Het is daarmee een praktisch hulpmiddel dat kinderen optimale bewegingsvrijheid en veiligheid biedt. 

De speelse ontwerpen dragen opvallende prints en kleuren. Niet alleen om het product extra aantrekkelijk te maken voor de kleintjes, maar het dient ook als een visueel instrument: dankzij de felle kleuren kunnen kinderen op afstand gemakkelijker in de gaten worden gehouden door hun ouders of verzorgers. 

De Puddle Jumpers zijn aan de buitenzijde gemaakt van duurzaam en sneldrogend nylon dat niet schuurt, waar de binnenzijde is voorzien van schuim. Door dit materiaal is de drijfkracht heel hoog, het levert kinderen meer zelfvertrouwen in het water op, waardoor de zwemvaardigheid verbeterd kan worden. 

 

Een Sevylor Puddle Jumper kost € 24,99 en is geschikt voor kinderen vanaf twee tot negen jaar met een gewicht tussen de 15 en 30 kg. De betrouwbare metgezel voor waterpret!

SEV_PJ_2021_22000037552_3D_Shark_Front_EMEA.jpg
SEV_PJ_2021_22000037550_3D_Unicorn_Front_EMEA.jpg
SEV_PJ_2021_22000037553_3D_Bee_Front_EMEA.jpg
bottom of page