top of page

SGNTR

STIJL, MET DE HAND GESCHREVEN

Veel vrouwen dragen hun leven mee in hun tas. Een handtas weerspiegelt de persoonlijkheid, het karakter en het temperament van de drager. Het is vaak meer dan alleen een functioneel object. Vanuit die gedachte geeft Roxanne Rivera met het label SGNTR (spreek uit als: Signature) vorm aan haar ontwerpen. In een klassiek handschrift, maar altijd met een markant accent.

SGNTR_Andrea front blue_€250.jpg
IMG_8192.jpg

De handgemaakte collectie van SGNTR bestaat uit tijdloze leren tassen, die zich laten kenmerken door eigenzinnige details: een grove ketting als schouderband, een ton-sur-ton korset of een opvallende kleur. Elke tas wordt gemaakt in kleine ateliers in Europa. In Zuid-Spanje, om precies te zijn, waar Rivera met haar Spaanse roots de ateliers regelmatig een persoonlijk bezoek brengt. In samenwerking met de ervaren artisans, die in eerlijke omstandigheden hun vak uitoefenen, waarborgt de designer zo de kwaliteit van materialen en producten.

De tassen van SGNTR verschijnen in gelimiteerde oplages en zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig leer. Dat maakt dat elk gekoesterd ontwerp een leven lang mee gaat. Een SGNTR tas accentueert de persoonlijke stijl van de drager en  transformeert moeiteloos van een werkafspraak naar een dinnerdate, kunsttentoonstelling of clubavond. Het is een tas die je altijd bijstaat, waar het leven je ook naar toe voert.

SGNTR wordt ontworpen in Nederland, handgemaakt in Europa, ethisch geproduceerd en van hoogwaardige kwaliteit. De prijzen variëren van € 229 tot € 285.

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

bottom of page