top of page

HAPPYRAINYDAYS

HERFST/WINTER 2022-23

NIEUWE KLEUREN IN DE NAJAARSCOLLECTIE 2022-23 VAN HAPPYRAINYDAYS

Ook dit najaar komt HappyRainyDays weer met een vernieuwde collectie. Nieuwe modellen maar ook de toppers van vorig jaar worden aangeboden in nieuwe kleuren en alles natuurlijk wind- en waterdicht zoals je gewend bent van dit

oer-Hollandse merk.

Om een breder publiek aan te spreken is het logo van het merk veranderd in HRD, want de jassen zijn natuurlijk niet alleen geschikt om happy in de regen te zijn, maar zijn volwaardige ( winter ) jassen die gedragen kunnen worden met en zonder regen.

MICHIGAN - 179,00

Boston - Kangaroo HR.jpg

PARKA MALAGA - 179,00

montreal - 179,00

De MECHANICAL STRETCH kwaliteit, welke door de stretch eigenschappen heel comfortabel draagt, maar wel waterdicht en ademend is, is wegens succes weer in de collectie opgenomen.

In deze kwaliteit komen 4 gewatteerde winterjassen, heerlijk warm door de gewatteerde voering, en dragen heerlijk door de stretch kwaliteit.

Nieuw in de collectie is model Windsor, een parka met wintervoering welke reikt tot aan de knie.

De klassieke trenchcoat in deze stretch kwaliteit is niet meer weg te denken in de collectie en wordt aangeboden in de vertrouwde Never Out Of Stock kleuren maar ook in de nieuwe kleuren van FW 22/23.

trenchcoat Brooklyn - 189,00 - 199,00

Bekend in de collectie is de nylon poplin kwaliteit welke een upgrading heeft gekregen  ( de waterkolom en ademendheid zijn nu 10.000 mm / mvp 10.000 ),  zodat je de enorme herfstbuien kunt trotseren.

De winterversie Toronto, gebaseerd op de bestseller Montreal, wordt in vele kleuren aangeboden.

De unieke fiets- en wandeljas met tussenstuk over de benen zodat deze droog blijven, maar dan in de gewatteerde uitvoering.

Natuurlijk blijven model Montreal ( de lange regenjas met tussenstuk ) en model Michigan in de collectie in deze kwaliteit.

Het merk HappyRainyDays staat garant voor een zeer vernieuwende collectie, maar behoudt de functionele eigenschappen in stijlvolle, betaalbare (regen) kleding.

 

De nieuwe najaarscollectie 2022 ligt vanaf augustus in de winkels en is online verkrijgbaar. 

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

bottom of page