HAPPYRAINYDAYS

SPRING/SUMMER 2021

1/2

GLAM LINE

 

Nieuw in de collectie zijn het jack en een ruimvallende coat in een matte pu kwaliteit. De binnenkant van de jassen is voorzien van een printje. De jassen worden geleverd in de kleuren zwart en olijfgroen.

De alom bekende shiny lakjassen blijven in de collectie.

Deze lakjassen zijn er in een kort en een knielang model, welke zijn gevoerd met een katoenen tricot voor optimaal draagcomfort.

EXCLUSIVE LINE

Volgend voorjaar komt HappyRainyDays met een nieuwe vrouwelijke collectie modieuze jassen. Het zachte weer van de lente vraagt om een fris en eigentijds kleurenpallet. Uiteraard uitgevoerd à la HappyRainyDays, met hier en daar een klassieke touch. 

In de Basic Line zijn er nieuwe prints waaronder een grote polka dot in zwart/wit.  De nieuwe uni kleuren in de Basic Line zijn de subtiele kleuren blauw en groen. Natuurlijk ontbreken de basic kleuren zwart, rood en donkerblauw niet in de collectie.

Een nieuwe kwaliteit is de PU kwaliteit met geprinte binnenkant in een ruimvallende coat en een jack.

Nieuwe modellen in de Exclusive Line zijn een ruimvallende parka en een trenchcoat in de soepel vallende soft touch kwaliteit. 

BASIC LINE

 

De Basic line is de meest herkenbare lijn van HappyRainyDays, in mooie prints en frisse voorjaarskleuren. De nieuwe prints in de voorjaars collectie zijn een polka dot in zwart/wit en een grafisch dessin in donkerblauw/wit. 

Nieuwe uni kleuren zijn zacht groen en blauw.

Nieuw model in onze Basic Line is de trenchcoat met extra rits als voorsluiting. De kraag kan tot hoog worden gesloten, maar het model blijft de uitstraling van de klassieke trenchcoat houden.

Veder blijven de alom bekende coat, lange coat en niet meer weg te denken lange regenjas in de collectie.

De nieuwe print in

donkerblauw/WIT

De nieuwe print in

ZWART/WIT

GLAM LINE

EXCLUSIVE LINE

 

De nieuwste aanwinsten binnen de Exclusive Line in het voorjaar 2021 zijn de modieuze ruimvallende parka en de klassieke trenchcoat in de soepel vallende soft touch kwaliteit. 

De jassen dragen zo licht als een veertje. De combinatie van model en comfort maakt het een jas die je alle dagen draagt. Uiteraard is de jas water- en winddicht en zijn alle naden getapet. Deze modellen verschijnen in zwart, donkerblauw, beige en olijfgroen. Het inmiddels vertrouwde model coat in deze kwaliteit loopt door.

 

De 3 layer kwaliteit loopt door in de kleuren rood en kobalt in de mooie aansluitende coat. 

De kwaliteit draag super licht en uiteraard wind- en waterdicht. 

De nieuwe collectie voor Lente/Zomer 2021 ligt vanaf begin maart in de winkels en is online verkrijgbaar via de website. 

Meer persinformatie pr@imagepr.nl

PRESSDAYS SPRING/summer 2021